tisdag 5 augusti 2014

Förlustelse


Maken och jag bestämde oss för ett tag sedan att fira årets bröllopsdag på Kosta Boda Art Hotell.


Glasbaren, tillsammans med inomhusbassängen i spaat, är den stora behållningen av vistelsen.


I glasbaren tog vi ett svalkande glas vin och ett halvt dussin fines de claires.


I restaurangen åt vi sedan en tvårätters supé. Till förrätt fick vi Nordisk fisktallrik som bestod av Aurora laxtartar och syrad crème fraiche toppat med Kalixlöjrom, körsbärsrökt forell, inkokt röding smaksatt med fläder och dill serveras med färskpotatischips. 
Till det drack vi varsitt glas Petit Chablis La Chablisienne.


Till varmrätt serverades det Grillad ryggbiff med puré på palsternacka, rökt sidfläsk på Linderödgris och dragon sky.
Till det drack vi varsitt glas Chateau Chantalouette Pomerol.
Vi avslutade med varsin dubbel espresso och en chokladbit.

Frukosten var standardbetonad, men med plus i kanten för laktosfria alternativ och croissanter till kaffet ;-)

1 kommentar:

  1. Röding smaksatt med fläder, det måst jag pröva någon gång. Det ser gott ut det ni har på tallrikarna, men alldeles för lite!
    Men förlustelser kanske ska var måttfulla...

    Kramar
    Cia

    SvaraRadera