onsdag 27 februari 2013

Ananastosca


1 burk ananas i skivor
Toscasmet: 50 gr laktosfritt smör / 1 msk laktosfri vispgrädde / 0,5 dl strösocker / 1 msk vetemjöl / 1,5 dl flagad mandel


Sätt ugnen på 200 grader. Låt ananasskivorna rinna av och lägg dem sedan i en ugnsfast form. Smält smöret tillsammans med grädden på medelhög värme. Häll i socker och mjöl och låt smeten sjuda upp under omrörning, den får inte koka. Rör till sist ner den flagade mandeln och klicka ut smeten på ananasringarna. Grädda i ca 15 minuter eller till toscan fått fin färg.
Servera med lättvispad grädde. Smaklig sps ♥

1 kommentar:

  1. Oj så mycket gott det fanns här. Måste gå igenom den noggrannare när jag har mer tid!

    Ha en fin dag!
    /Jenny

    SvaraRadera